Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrana 100 % a potem ;)

RoYekxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż czemu jak wygra się grę np 30-5 20-2 to ludzie myślą, że to jest wygrana pewna i zaczynają się bawić ?

Ostatnio tak 6 gier miałem i 6 gier przegrałem chciałem pushować  ale oni woleli latać sami 2 gry ktoś poszedł afk na chwile bo mówił że i tak wygramy .....

Ludzie grają rankedy dla fanu czy co ? Nie rozumiem powoli tej gry  .....

Opublikowano

Z tego co wiem to się gra dla fanu albo zarobku ^^ Chyba że po coś jeszcze to mnie oświeć?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Z tego co wiem to się gra dla fanu albo zarobku ^^ Chyba że po coś jeszcze to mnie oświeć?

Dla fanu to chyba się gra normale żeby się pobawić  a w rankedach masz dywizje czyli żeby coś osiągnąć tak jak w cs grają ludzie na poważnie w tych wyższych dywizjach już ;)

Opublikowano

no fakt sam mialem oriana 10/1 na ahri pomoglem teamowi to bylo 31/6 i lose ... bo kazdy sie bawil chodzil solo itd ... nie dalo sie wygrac meczu jak oni sie bawia a my gramy na powaznie bo chcemu normalna dywizje ..

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

no fakt sam mialem oriana 10/1 na ahri pomoglem teamowi to bylo 31/6 i lose ... bo kazdy sie bawil chodzil solo itd ... nie dalo sie wygrac meczu jak oni sie bawia a my gramy na powaznie bo chcemu normalna dywizje ..

A granie duo w parę osób jest śmieszne.Wbijam do typów na ts padają z 4 razy i już mówią GG i takie myślenie w grach mnie powala :D  z każdej sytuacji da się wyjść ale jeżeli się chce bo jak ktoś padnie 1 raz i już mu się nie chce dalej grać to proszę ...

Opublikowano

Im szybciej uświadomisz sobie, że te rangi nic nie znaczą tym lepiej. Oczywiście, fajnie jest być lepszym, ale nie myśl o tym aby wygrać, a o tym co robisz źle, co możesz poćwiczyć itp. Nie rozumiem jak można grać tylko po to by być od kogoś lepszym xD

Opublikowano

tez wychodze z tego zalozenia ze lepiej konczyc gry szybko stopmowac przeciwnikow i next a nie sie pierdolic w tancu. Jaka miales dywizje w tamtym sezonie ? jak okolice platyny to zapros do lola : fláme  
To pogramy bez zbednej zabawy z enemy

Opublikowano

Gra to gra - inaczej mówiąc jest to forma rozrywki, więc mówiąc 'fun' można różnie to pojąć, ale wiem o co Ci teraz chodzi. Niestety też odczuwam to mocno. Ludzie mówią, ze się izi wygra a później przegrywają. Niestety wiele ludzi zapomina, że w grach rankingowych trzeba się maksymalnie skupić i postarać sie wygrać grę. Ale co poradzisz?­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja tam gram rankedy tylko dlatego że wyłączyli ten nowy i bardzo ładny tryb wyboru bohaterów z Drafta ;x...

a na randze itp. mi nie zależy xD więc przepraszam jak zepsułem ci gre ;x...

chociaż ja to bardziej po prostu staram się robić co tylko mogę ;x...

ale nie ukrywam że wolę zebrać sibie większe staty niż skończyć gre i wygrać :D

Opublikowano

Po prostu niektórzy zaczynają się czuć zbyt pewnie kiedy zdobywają przewagę i na przykład przestają przejmować się wrogim junglerem na czym przeważnie sporo tracą. (Jedna z wielu sytuacji).

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...